MERE AT BYGGE PÅ…

Om Søren Enggaard A/S

Siden etableringen i 1975 har Søren Enggaard A/S været i konstant vækst og er i dag et af Nordjyllands største ejendomsselskaber. Vi beskæftiger os med:

  • Køb, salg og udlejning af erhvervs- og investeringsejendomme
  • Ejendoms- og projektudvikling
  • Boligudlejning

En af vores styrker er vores veluddannet og specialiseret stab af engagerede og erfarne medarbejdere, som bringer stor knowhow ind i alle vores projekter. Hos os betragter vi vores lejere som vores kunder – og vi prioriterer den tætte dialog med lejerne højt, da vi ved, dette giver langvarige relationer baseret på tillid og tilfredshed.

Med vores egen projektafdeling i kombination med vores stærke netværk af samarbejdspartnere, er vi i stand til at give vores kunder en faglig kompetent servicering kombineret med hurtige og korte beslutningsveje.

Vi skaber fremtidsorienteret byggeri inden for service-, erhvervs- og industribranchen og boligudlejning med fokus på kvalitet, spændende arkitektur og energimæssig bæredygtighed kombineret med høje rationelle, funktionelle og profilerede krav.

Søren Enggaard A/S er med afsæt i mange års opkøb af fast ejendom og grunde en lokalforankret projektudvikler i Nordjylland. Vi investerer kontinuerligt i velbeliggende investeringsejendomme og grunde til ejendoms- og projektudvikling og attraktiv boligudlejning.

Vi har kort sagt mere at bygge på.

Carsten Enggaard