Kontor

Tilbage til listen

Indkildevej 6D, 1.sal - Udlejet

Postnr9210ByAalborg SØDepositum189.337AnvendelseKontorAreal459Leje pr. m2825Årlig leje378.675Driftsudgifter p.a. kr.64.000

Beskrivelse:

459 m² særdeles præsentable kontorlokaler i nyere erhvervsbebyggelse i attraktivt kvarter i Aalborg SØ udlejes. Lejemålet er indrettet med stort receptionsområde, hvorfra der via fordelingsgang er adgang til stort møde-/konferencelokale, 4 kontorer i varierende størrelser, depotrum samt toiletfaciliteter. Via fordelingsgang er der adgang til stor og åben kantine med god spiseplads, hvorfra der er adgang til yderligere to kontorer med plads til hhv. 2 og 10 arbejdspladser. Lejemålet overtages nyistandsat og nymalet og kan efter nærmere aftale indrettes efter lejers ønsker og behov.

Af eksisterende lejere i Indkilde Park kan bl.a. nævnes:

Søren Enggaard A/S, Krüger A/S, Systemate A/S, Clienti A/S, Euro Poultry A/S, Advokatfirmaet Komplext

Nærværende lejemål er beliggende på en del af 1. sal i bygning C, hvortil der er adgang via præsentabelt indgangsparti med stor åben trappe og elevator til 1. sal, hvor indgang til lejemålet forefindes. I Indkilde Park er der lagt stor vægt på at optimere valget af løsninger og materialer, der minimerer omkostninger til forbrug af el og varme.

Området, hvori lejemålet er beliggende, fremstår som et parklignende område med stort parkeringsareal. Til nærværende lejemål hører 9 p-pladser, der er inkluderet i huslejen. Herudover kan der ifølge aftale med udlejer lejes yderligere p-pladser til kr. 4.800,- pr. p-plads + moms p.a.

Indkilde Park er med sin synlige og markante placering tæt ved til- og frakørslen til motorvej E45 samt den nye tilslutning til Egnsplansvej et oplagt valg som fremtidigt kontordomicil for den kvalitetsbevidste lejer, der ligger vægt på høj standard af lejemål og den helt rigtige beliggenhed i forhold til logistik og transporttid.

For yderligere information