Kontor

Tilbage til listen

Gasværksvej 30R - Udlejet

Postnr9000ByAalborgDepositum509.600AnvendelseKontorAreal1.274Leje pr. m2800Årlig leje1.019.200Driftsudgifter p.a. kr.112.112

Beskrivelse:

Præsentabelt kontorlejemål beliggende i Aalborgs mest centrale erhvervspark

Kontorejendom, beliggende i Aalborgs mest centrale og bynære erhvervspark med kun 1 km til motorvejsnettet, udlejes.

Lejemålet på i alt 1.274 m² fordelt på 2 etager med markant åbent indgangsparti indeholdende elevator og åbent trappeforløb til 1. sal, er indrettet med storrumskontor, fordelingsgang, adskillelige cellekontorer i varierende størrelser, mødelokaler, printer- og kopirum samt toiletfaciliteter. Derudover er der trappe til lejemålets 1. sal, der er indrettet med fordelingsgang, yderligere 9 kontorer i varierende størrelser, 2 mødelokaler samt kantine- og toiletfaciliteter. Ydermere er der fra kantinen udgang til altan, hvorfra udsigten til fjorden og Aalborgs spændende havnefront kan nydes.

Lejemålet er udstyret med ventilation og enkelte steder køl og fremstår i flot og velholdt stand såvel udvendigt som indvendigt. Og lejemålet kan indrettes, og opdeles efter nærmere aftale med udlejer.

Der medfølger 24 parkeringspladser til lejemålet inkluderet i den anførte årlige husleje. Derudover er der mulighed for at leje yderligere parkeringspladser efter behov til kr. 4.800,- + moms pr. p-plads pr. år.

Lejemålet er velegnet til stort set alle typer kontor-, handels-, service- og IT-virksomheder m.fl. og i den nærmeste nærhed forefindes bl.a. Alfa Lavals, KMDs og SKATs store domiciler.

 

 


 

For yderligere information