Kontor

Tilbage til listen

Lyngvej 7

Postnr9000ByAalborgDepositum442.325OvertagelsesdatoEfter nærmere aftaleAnvendelseKontorAreal2.094Årlig leje884.650

Beskrivelse:

Ejendommen er opført i 1970 (præmieret som godt og smukt byggeri) og til-/ombygget i 1999. Derudover er ejendommen senest istandsat i 2015 til seneste lejer Sernergy A/S. Ejendommen rummer i dag 2.094 m² fordelt med 1.341 m² i stueplan samt 753 m² i underetage.

Administration & velfærdsafsnit (ca. 628 m².):

Kontorareal er disponeret med en kombination af celle- og storrums-kontorer. Gulve er belagt med tæpper og lokalerne fremstår lyse og funktionelle. Underetage er disponeret med kantine, baderum, toilet-ter, kontor og arkiv.

Produktion & lagerafsnit (ca. 1.466 m².):

Lager og produktionsafsnit er fordelt på to plan, begge med portad-gang i niveau. I stueplan er lager og produktionsafsnit opdelt i 2 haller som begge er søjlefrie med armerede betongulve og ovenlysvinduer. I stueplan er der adgang via port i niveau samt rampe. Lokalerne frem-står lyse og i fin stand. Lokalerne benyttes til lager samt montage og testcenter for den nuværende lejer.

Underetagen er disponeret med produktion-/værkstedslokale med portadgang direkte til terræn. Fra lokalerne er der direkte adgang til stueplan samt adgang til kontorafsnit og kantine og velfærdsafsnit. Der er mellem de 2 etager etableret elevator samt portadgang.

Der er installeret gode strømforhold i ejendommen og lofthøjde i stueplan på ca. 4,5 meter. Der er tale om en særdeles veldisponeret ejendom i velholdt og præsentabel stand.

Ejendommen er attraktivt beliggende i erhvervsområdet ved Skela-gervej, hvorfra der er direkte adgang til motorvejsnettet E45.

Området er et fuldt udbygget erhvervsområde der huser større virk-somheder indenfor distribution, handel og liberale erhverv.

Der er parkeringsareal foran bygningen.

Infrastruktur

* Afstand til Aalborg Lufthavn 10 km

* Afstand til motorvejsnettet 0,8 km

* Afstand til Regionaltog 2,6 km

* Afstand til busstoppested 0,4 km