Butik

Tilbage til listen

Alexander Foss Gade, 15

Postnr9000ByAalborgDepositum145.750OvertagelsesdatoEfter nærmere aftaleAnvendelseButikAreal300Årlig leje291.500

Beskrivelse:

Attraktivt butiks- og cafelejemål med stor synlig facade beliggende på Eternitgrunden i Aalborg udbydes nu til leje.

Lejemålet, der er 300 m² (heraf 55 m² beliggende i kælder - se plan-tegninger i prospektet), har facade direkte mod områdets bygade, hvor butikker som Føtex, Netto og Fakta skaber et stort kundeflow hver eneste dag. Området er i øvrigt præget af større kontordomiciler med mange arbejdspladser, blandt andet bor følgende virksomheder i umiddelbar nærhed af dette lejemål:

  • BDO
  • COWI
  • Advokatfirmaet STORM
  • Jutlander Bank
  • Fitness World
  • Commentor
  • Tandlægen.dk
  • FlexDanmark

Ligeledes er opførelsen af Nykredit Aalborgs nye store domicil i Regi-on Nordjylland igang i øjeblikket, som en af de nærmeste naboer til lejemålet. Der er dermed et stort kundegrundlag i hele området.

Lejemålet er fordelt med butiks- og cafelokale i stueplan, og med depotrum og omklædning i kælderniveau. Der er elevator mellem stueplan og kælder i ejendommen. Ejendommen er opført med fuldt ventilationsanlæg med integreret køl, og med et generelt

standardapteringsniveau i god og ordentlig kvalitet. Lokalerne er smagfuldt indrettet med afdæmpede farver på væggene, delvis med klinker på vægge, og flotte store klinker på gulvene. Der er højt til loftet, og der er mulighed for at indrette lokalet med en hyggelig og imødekommende stemning.

Lejemålet har senest været til anvendt til cafedrift. Lokalerne er sær-deles velegnede til cafedrift med take-away, brødudsalg, vinforret-ning eller øvrige delikatesseforretninger eller lignende. Der er mulig-hed for udendørsservering og parkering foran indgangen ind til leje-målet.

Der er mulighed for fleksibel indretning og/eller sektionering af leje-målet, hvilket kan aftales nærmere med udlejer.

Lejemålet er placeret på hjørnet af Tankedraget, som er områdets samlingspunkt med hyggeligt stisystem, grønne områder og med mulighed for at sætte sig ned og mærke områdets liv og puls. Ejen-dommen omkranses af Byparken/Tankedraget - et smukt grønt park-