Kontor

Tilbage til listen

Indkildevej 6D, 1.

Postnr9210ByAalborg SØDepositum296.400OvertagelsesdatoEfter nærmere aftaleAnvendelseKontorAreal741Leje pr. m2800Årlig leje592.800

Beskrivelse:

Nu udlejes særdeles præsentable kontorlokaler på i alt 741 m² i Indkilde Park - tæt ved motorvejsnettet i Aalborg SØ.

Lejemålet, på 741 m², er beliggende på 1.salen i en moderne nyere bygning beliggende i Indkilde Park. Lejemålet er indrettet med en kombination af kontorer i forskellige størrelser, pæne mødelokaler, et flot og åbent receptionsområde, toilet- og velfærdsfaciliteter samt kantine med god plads til aktiviteter og hygge i frokostpausen. Ligele-des forefindes der elevator-adgang til lejemålet.

Lejemålet er beliggende i den attraktive erhvervspark Indkilde Park, og kommende Lejer vil opleve et velfungerende arbejdsmiljø med etablerede virksomheder inde for mange forskellige brancher. Af ek-sisterende lejere i Indkilde Park kan bl.a. nævnes:

Søren Enggaard A/S

Krüger A/S

Clienti A/S

New Balance

Indkilde Park er der lagt stor vægt på at optimere valget af løsninger og materialer, der bl.a. minimerer omkostningerne til forbrug af el og varme. Desuden er der monteret radiatorer langs vinduer og facade-vægge. Bygningen, der er arkitekttegnet, er opført i 2 plan med faca-der i hvid beton med lodrette spor og vinduespartier i træ/ alu med solafskærrnende glas, der reducerer indstråling af varme og lys.

Der er kontaktstationer for el, telefon og edb integreret i væggene. Endvidere er ventilation installeret i lejemålet.

Området, hvori lejemålet er beliggende, fremstår som et parklignende område med stort parkeringsareal til både virksomhedens medarbej-dere og kunder. Til nærværende lejemål hører 15 pladser, herudover kan der ifølge aftale med udlejer lejes yderligere parkeringsarealer.

Infrastruktur

* Afstand til Aalborg Lufthavn 12 km

* Afstand til motorvejsnettet 0,2 km

* Afstand til Skalborg st. 1,9 km

* Afstand til busstoppested 0,6 km