Topmoderne og attraktivt kontorlejemål på 267 m² beliggende på 3. sal i Vinkelhuset udlejes.

Type Kontor
Størrelse m2 267
Leje pr. m2 850 m2
Årlig leje 227.035 kr.
By 9000 Aalborg
Se på kort
Beskrivelse

Topmoderne og attraktivt kontorlejemål på 267 m² beliggende på 3. sal i Vinkelhuset udlejes. Vinkelhuset er placeret på hjørnet af Tankedraget, der er områdets samlingspunkt med hyggeligt stisystem, grønne områder og med mulighed for at sætte sig ned og mærke områdets liv og puls. Vinkelhuset er tegnet af Arkitektfirmaet Bjørk & Maigaard og er opført i 4 etager + kælder. Der er elevator i ejendommen. Fra huset er der direkte adgang til P-hus.

 

Lejemålets areal er i alt på 267 m². Lejemålet fremstår moderne og lyst med arkitektoniske flotte valg. Lejemålet er primært opbygget af let-vægge og glaspartier, hvilket giver lejemålet fleksible indretningsmuligheder.

 

Lokalerne er lyse og behagelige og indrettet med kvalitetsmaterialer, og fra lejemålets vinduespartier er der et dejligt lysindfald samt udsigt udover området. Lejemålet er monteret med ventilationsanlæg med integreret køl og fokus på lavt energiforbrug og bæredygtighed.

 

Direkte fra ejendommen er der adgang til P-hus. Der vil være mulighed for at medleje parkeringspladser efter nærmere aftale med udlejer. Udgiften pr. parkeringsplads udgør kr. 7.200,00 + moms pr. plads p.a.

 

Lejemålet er beliggende på "Eternitten", som har gennemgået en markant omdannelsesproces fra tidligere industrigrund til et af Aalborgs mest bæredygtige og moderne erhvervskvarter, hvor flere af byens mest nytænkende og markante erhvervsbyggerier er opført/opføres. Udviklingen af området har været i gang i nogle år.

 

Området på Eternitten har en ideel placering i forhold til den centrale del af Aalborg samt kort afstand til motorvejsnettet og Aalborg Universitet.

 

Tilgængelighed og transportmuligheder:

Kontordomicilet er placeret med adgang direkte til motorvejstilkørslen via Sønderbro - og virksomhederne i området oplever således minimal spildtid i forhold til trafik og logistik. Via Østre Allé er der få minutters kørsel til Aalborgs nye kulturelle centrum omkring Musikkens Hus og Nordkraft. Området er særdeles velforsynet med offentlig trafik, cykelstier og mange indfaldsveje.

 

Infrastruktur

  • Afstand til Aalborg Lufthavn 8,5 km
  • Afstand til motorvejsnettet 1,1 km
  • Afstand til banegården/Aalborg Busterminal 1,8 km
  • Afstand til busstoppested 0,2 km