Nu udlejes særdeles præsentable og moderne kontorlokaler på i alt 242 m² i Indkilde Park - tæt ved motorvejsnettet i Aalborg SØ.

Type Kontor
Størrelse m2 242
Leje pr. m2 850 m2
Årlig leje 205.700 kr.
By 9210 Aalborg SØ
Se på kort
Beskrivelse

Nu udlejes særdeles præsentable kontorlokaler på i alt 242 m² i Indkilde Park - tæt ved motorvejsnettet i Aalborg SØ.

 

Lejemålet, på 242 m², er beliggende i stueplan i en moderne nyere bygning beliggende i Indkilde Park. Lejemålet har et markant indgangsparti med stor synlighed, og ligeledes giver det muligheder for skiltning for kommende lejer.

 

Lejemålet er indrettet med en kombination af kontorer i forskellige størrelser, pæne og lysemødelokaler i varierende størrelser, et flot og åbent receptionsområde med arbejdspladser, toilet- og velfærdsfaciliteter samt kantine med god plads til aktiviteter og hygge i frokostpausen.

 

Lejemålet er beliggende i den attraktive erhvervspark Indkilde Park, og kommende lejer vil opleve et velfungerende arbejdsmiljø med etablerede virksomheder inde for mange forskellige brancher. Af eksisterende lejere i Indkilde Park kan bl.a.nævnes:

 

Søren Enggaard A/S

 

Krüger A/S

 

Clienti A/S

 

New Balance

 

Indkilde Park er der lagt stor vægt på at optimere valget af løsninger og materialer, der bl.a. minimerer omkostningerne til forbrug af el og varme. Desuden er der monteret radiatorer langs vinduer og facadevægge. Bygningen, der er arkitekttegnet, er opført i 2 plan med facader i hvid beton med lodrette spor og vinduespartier i træ/alu med solafskærmende glas, der reducerer indstråling af varme og lys.

 

Der er kontaktstationer for el, telefon og edb integreret i væggene. Endvidere er ventilation installeret i lejemålet, hvilket skaber et godt arbejdsklima for medarbejdere.

 

Området, hvori lejemålet er beliggende, fremstår som et parklignende område med stort parkeringsareal til både virksomhedens medarbejdere og kunder. Til nærværende lejemål hører 7 pladser, herudover kan der ifølge aftale med udlejer lejes yderligere parkeringsarealer.

 

Infrastruktur

  • Afstand til Aalborg Lufthavn 12 km
  • Afstand til motorvejsnettet 0,2 km
  • Afstand til Skalborg st. 1,9 km
  • Afstand til busstoppested 0,6 km