Nyt spændende kontorfællesskab beliggende i flot nyrenoveret ejendom i Svenstrup Erhvervspark ved trafikeret indfaldsvej. I ejendommen udbydes 10 stk. kontorlejemål fra 58 m² til 86 m².

Type Kontor
Størrelse m2 85
Leje pr. m2 500 m2
Årlig leje 42.500 kr.
By 9230 Svenstrup
Se på kort
Beskrivelse

Kontorene er beliggende i stueplan samt på 1. sal med gode fællesarealer. Lokalerne er indrettet med akustiklofter, nye gulvtæpper samt ventilation. Udover egne kontorer får lejer adgang til: Loungemiljø til vidensdeling og hygge på tværs af de enkelte virksomheder, Mødedelokale, toiletfaciliteter, køkken & kantinefaciliteter samt gratis parkering for både lejere og gæster. Ejendommen er placeret med facade mod Hobrovej og meget tæt på motorvejs til-/frakørsel samt City Syd.

 

Basislejen er i alt på kr. 500,- pr. m². Derudover betaler lejer fællesudgifter på kr. 344,- (anslået jf.2016 budget) samt varme. Fællesarealer består bl.a. attraktivt indgangsparti og lounge areal. Lejer får adgang til fibernet som er installeret i ejendommen. Lejer forestår selv valg af internetforbindelse og opkobling m.v. og udgifterne til internet er ikke inkluderet i fællesudgifterne. Lejemål overtages nyistandsat og nymalet. Udenomsarealerne er udlagt til tilkørsels-/ og parkeringsareal, som er befæstet med asfalt, samt grønne områder. Der etableres skiltning og postkasser til kontorfællesskabet.