28. januar 2021
Aalborg Sygehus Nord Solgt

Region Nordjylland har indgået en aftale om salg af Sygehus Nord til en lokal investorkreds med Søren Enggaard A/S i front.

 

Bag købet af Sygehus Nord i det centrale Aalborg, der blev offentliggjort tidligere på ugen, står en lokal investorgruppe i form af selskabet Nordud A/S med et af landsdelens største ejendomsselskaber Søren Enggaard i front. Udover Søren Enggaard A/S består ejerkredsen i Nordud A/S af HCK Holding Aalborg A/S ejet af familien Colding-Kristensen samt Regulus A/S, som familien Fristrup står bag.

 

Ifølge Carsten Enggaard, adm. direktør hos Søren Enggaard A/S, vil investorgruppen arbejde for "at skabe en attraktiv bydel med liv og et godt miljø" i området, der i dag lægger jord til ni ejendomme bestående af 16 bygninger og et grundareal på næsten 26.000 kvm.

 

"Området ved Reberbansgade er et lille latinerkvarter med food court og et pulserende liv. Tankerne kunne måske ledes hen på etablering af et miljø, som det der er skabt ved Torvehallerne i København.  Udvikling af ejendommen vil ske i tæt samarbejde med planmyndigheder og politikere over de kommende år," siger Carsten Enggaard i meddelelsen.