Sygehusgrunden - Nordud

Sygehus Nord og Gåsepige-grunden bliver forvandlet til et bæredygtigt, blandet, levende og helt særligt bykvarter midt i Aalborg. Et attraktivt bykvarter, hvor aalborgenserne vil bo, arbejde og opholde sig i fritiden.

Ankomstpladsen

Byggeriet, som kommer til at bestå af 134 lejeboliger, opføres på en central placering og byder velkommen i bydelen Eternitten i Aalborg. Ankomstpladsen forventes færdigafsluttet ultimo 2023.

Lønneparken

På toppen af Sohngårdsholmbakken ligger Lønneparken – en del af Parkbyen og 2. etape i tårnhusbebyggelsen. Her opføres de sidste 3 tårne med perfekt udsigt over land og by. Projektet indeholder i alt 154 lejligheder og projektet forventes færdigafsluttet medio 2024.

Padel Lounge

Søren Enggaard A/S har netop indgået lejeaftale med Padel Lounge Aps om opførelse af et helt nyt padel center. Centeret kommer til at indeholde 7 padelbaner af høj international standard og med tilhørende loungeområde og velfærdsfaciliteter. Byggeriet opstarter medio maj og med forventet indflytning 1. januar 2023.

Sofiendalsparken

På det første af de sidste 4 byggefelter, opfører Søren Enggaard A/S nu 26 af i alt 96 boliger på Sofiendal Enge, Poul Anker Bechs Vej. Etape 1 består af 26 boliger fordelt på henholdsvis 12 stk. 3-4 værelses lejligheder og 14 stk. 4 værelses rækkehuse. Alle med store altaner eller terrasser. Forventes opstartet ultimo 2022 og færdigafsluttet primo 2024.

Vi har specialister indenfor salg, udlejning, investering, kontor, detail, industri, vurdering, projektudvikling